referenties

Deze feedback gaven mijn klanten na afloop van hun traject loopbaancoaching

|

Betrokken coach, die spiegelt op een prettige manier

In een ontwikkeltraject voor ondernemers hadden Tessa en ik een aantal online gesprekken. Deze manier van online coaching door Tessa is mij goed bevallen, het heeft mij geholpen om mijn werkwensen helderder te krijgen. Tessa is een betrokken coach, die spiegelt op een prettige manier.

Annette Smits, eigenaar marketingbureau

plan een kennismaking in

|

Ik was goed voorbereid en ging met zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in

Toen ik de knoop had doorgehakt om op zoek te gaan naar iets anders, heeft Tessa me de dag voor een belangrijk gesprek nog een sollicitatieboost gegeven, waardoor ik goed voorbereid was en met zelfvertrouwen het gesprek in ging. Ik ben erg blij met haar coaching!

Karen Derksen, kwaliteitsmedewerker MBO

plan Sollicitatie Support in

|

Tessa liet me realiseren waar ik goed in ben

Ik deed al veel vrijwilligerswerk en daar is een nieuwe baan uitgerold. De oefeningen met Tessa lieten me realiseren dat waar ik goed in ben en wat ik in al mijn idolen vond, overeenkwam met mijn vrijwilligerswerk. Daar meer aandacht aan geven heeft me geholpen.

Eva (29), projectmedewerker

plan een kennismaking in

|

Ze gaat in mijn ervaring een stapje verder door vacatures, tools en haar netwerk aan te reiken.

Een fijn traject gehad bij Tessa. Hoewel ik al in de duurzame tak werkzaam ben, hebben we vooral gekeken naar waar ik sta en wat ik nodig heb. Ze gaat in mijn ervaring een stapje verder door vacatures, tools en haar netwerk aan te reiken. Een fijne job en life coach!

Jack, werkzaam in duurzame sector

plan een kennismaking in

referentie

Bianca Peters (coördinator Uitbureau DrieGasthuizenGroep)

“Tessa weet tot de diepere kern te komen: wat vind ik belangrijk, wat zijn mijn talenten en drijfveren en wat wil of kan ik betekenen? Wat geeft energie? Wanneer je met Tessa ‘optrekt’ ontdek je dat er vele manieren zijn waarop je de voor jou belangrijke waarden door kunt trekken in je werkleven.

Of beter gezegd in je dagelijks leven. Tessa laat dat zien zonder dat daar uitleg bij nodig is. Dat maakt haar een ‘complete’ en waardevolle coach. Ook na het traject kwam er af en toe nog een reminder of (baan)tip. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Tessa, dank voor de groene kilometers en voor het helpen uitstippelen van een route. Waarbij het niet uitmaakt of je nou linksaf of rechtsaf slaat. Zolang je maar weet waarom je op dat moment de keuze maakt die daarbij het beste lijkt te passen. De eerste afslagen waren voor mij vrijwilligerswerk, scholing en een carrièreswitch van de reisbranche naar de zorgsector. Het kompas blijf ik goed bewaren!”

|

Hele toegankelijke coach

Tessa is een hele toegankelijke coach, blijft niet hangen in (onnodig veel) theorie en stelt goede vragen.

Wouter (43) uit Utrecht

|

Het coachtraject heeft me veel waardevolle inzichten gegeven

Met mij gaat het erg goed op werkgebied. Zo goed zelfs dat ik volgende week start in vast dienstverband bij mijn huidige opdrachtgever via het uitzendbureau. Het coachtraject heeft me veel waardevolle inzichten gegeven waar ik nog regelmatig aan terugdenk.

Deelnemer Ontwikkeladvies

|

Ze zet je aan het denken dankzij scherpe vragen en nuttige oefeningen

Tessa kan goed luisteren, is een fijne gesprekspartner en denkt op een constructieve manier met je mee. Ook weet ze je te activeren en zet ze je aan het denken dankzij scherpe vragen en nuttige oefeningen.

Niels Kerstes

|

10 jaar lang in gedachtencirkeltje rondgedraaid en nu in een paar maanden tijd zo klaar als een klontje

Ik heb 10 jaar lang in een gedachtencirkeltje rondgedraaid en ik ben nooit tot de kern gekomen. En nu was het, door de gesprekken, in een paar maanden tijd zo klaar als een klontje.

Simone Schoevaars

|

Ik heb beslissingen kunnen nemen en keuzes kunnen maken, waar ik eerder niet uitkwam.

Door de gesprekken met jou ben ik weer positiever naar het leven gaan kijken. Hierdoor heb ik beslissingen kunnen nemen en keuzes kunnen maken, waar ik eerder niet uitkwam.

Laurens (23)

|

Voor als je iemand zoekt die oprecht naar je luistert, die jou serieus neemt en helpt te relativeren

Als je iemand zoekt die oprecht naar je luistert, die jou serieus neemt en helpt te relativeren, dan is coaching van Tessa een goede keuze! Met haar omdenkvragen, ACT kennis en expertise op werk- & slaapgebied gaf ze mij de inspiratie die ik nodig had om een stap verder te komen. Dus Tessa: dank je wel nogmaals!

Sabine M

|

Bedankt voor het planten van deze zaadjes om de stap te nemen.

Het Werkplezierspel bracht echt persoonlijk inzicht en ik vermoed dat m’n nieuwe plek daarin een match kan zijn. Yeah! Dus ook bedankt voor het planten van deze zaadjes om de stap te nemen.

Deelnemer Ontwikkeladvies

|

Fijne, inhoudelijke en leerzame afspraken

Ik heb de afspraken met Tessa als fijn, inhoudelijke en leerzaam ervaren. Ze is een erg betrokken persoon.

Nancy Panjoel

|

Nogmaals bedankt voor de prettige afspraken en de vele tips

Ik heb vandaag ontslag genomen en zag er erg tegenop om dit te doen. Je advies om dit te zien als een zakelijke overeenkomst waarbij mijn werkgever werk heeft en ik de capaciteiten om dat werk uit te voeren heeft mij zeker geholpen! Nogmaals bedankt voor de prettige afspraken en de vele tips.

Deelnemer Ontwikkeladvies