referenties

Deze feedback gaven mijn klanten na afloop van hun traject loopbaancoaching

|

Annette Smits eigenaar marketingbureau

In een ontwikkeltraject voor ondernemers hadden Tessa en ik een aantal online gesprekken. Deze manier van online coaching door Tessa is mij goed bevallen, het heeft mij geholpen om mijn werkwensen helderder te krijgen. Tessa is een betrokken coach, die spiegelt op een prettige manier.

plan een kennismaking in

|

Karen Derksen kwaliteitsmedewerker MBO

Toen ik de knoop had doorgehakt om op zoek te gaan naar iets anders, heeft Tessa me de dag voor een belangrijk gesprek nog een sollicitatieboost gegeven, waardoor ik goed voorbereid was en met zelfvertrouwen het gesprek in ging. Ik ben erg blij met haar coaching!

plan Sollicitatie Support in

|

Eva (29) projectmedewerker

Ik deed al veel vrijwilligerswerk en daar is een nieuwe baan uitgerold. De oefeningen met Tessa lieten me realiseren dat waar ik goed in ben en wat ik in al mijn idolen vond, overeenkwam met mijn vrijwilligerswerk. Daar meer aandacht aan geven heeft me geholpen.

plan een kennismaking in

referentie

Bianca Peters (coördinator Uitbureau DrieGasthuizenGroep)

“Tessa weet tot de diepere kern te komen: wat vind ik belangrijk, wat zijn mijn talenten en drijfveren en wat wil of kan ik betekenen? Wat geeft energie? Wanneer je met Tessa ‘optrekt’ ontdek je dat er vele manieren zijn waarop je de voor jou belangrijke waarden door kunt trekken in je werkleven.

Of beter gezegd in je dagelijks leven. Tessa laat dat zien zonder dat daar uitleg bij nodig is. Dat maakt haar een ‘complete’ en waardevolle coach. Ook na het traject kwam er af en toe nog een reminder of (baan)tip. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Tessa, dank voor de groene kilometers en voor het helpen uitstippelen van een route. Waarbij het niet uitmaakt of je nou linksaf of rechtsaf slaat. Zolang je maar weet waarom je op dat moment de keuze maakt die daarbij het beste lijkt te passen. De eerste afslagen waren voor mij vrijwilligerswerk, scholing en een carrièreswitch van de reisbranche naar de zorgsector. Het kompas blijf ik goed bewaren!”

|

Wouter (43) uit Utrecht

Tessa is een hele toegankelijke coach, blijft niet hangen in (onnodig veel) theorie en stelt goede vragen.

|

Deelnemer Ontwikkeladvies

Met mij gaat het erg goed op werkgebied. Zo goed zelfs dat ik volgende week start in vast dienstverband bij mijn huidige opdrachtgever via het uitzendbureau. Het coachtraject heeft me veel waardevolle inzichten gegeven waar ik nog regelmatig aan terugdenk.

|

Simone Schoevaars

Ik heb 10 jaar lang in een gedachtencirkeltje rondgedraaid en ik ben nooit tot de kern gekomen. En nu was het, door de gesprekken, in een paar maanden tijd zo klaar als een klontje.

|

Laurens (23)

Door de gesprekken met jou ben ik weer positiever naar het leven gaan kijken. Hierdoor heb ik beslissingen kunnen nemen en keuzes kunnen maken, waar ik eerder niet uitkwam.

|

Deelnemer Ontwikkeladvies

Het Werkplezierspel bracht echt persoonlijk inzicht en ik vermoed dat m’n nieuwe plek daarin een match kan zijn. Yeah! Dus ook bedankt voor het planten van deze zaadjes om de stap te nemen.

|

Deelnemer Ontwikkeladvies

Ik heb vandaag ontslag genomen en zag er erg tegenop om dit te doen. Je advies om dit te zien als een zakelijke overeenkomst waarbij mijn werkgever werk heeft en ik de capaciteiten om dat werk uit te voeren heeft mij zeker geholpen! Nogmaals bedankt voor de prettige afspraken en de vele tips.

Informatie en inspiratie voor een duurzame loopbaan

Meld je aan voor Groene Post