Is een Ontwikkeladvies iets voor jou?

Ben je 45 jaar of ouder? Minimaal 12 uur aan het werk per week (ook voor zzp’ers), niet ziek of in een ontslagprocedure? Dan kun je gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, staan je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal.

Het doel van het Ontwikkeladvies

Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je meer zicht hebben op wat de toekomst kan brengen en hoe je hier zelf invloed op kan hebben. Je hebt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend je AOW-leeftijd bereikt.

Je huidige werkplek

Je hebt het prima naar je zin op je werk: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, passende werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, je zit op een goede werkplek. Je wordt wel een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denk je wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was?

Je werkplek in de toekomst

Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kun je dit werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Maak je plan met een loopbaanadviseur

Het Ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt de mogelijkheid om in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Neem contact op voor een afspraak.